zondag 17 maart 2019

Zaterdag 16 maart.
Vrije voormiddag, onze eerste sinds vertrek, maar we hebben besloten om met één busje naar luchthaven te rijden om.daar in "onze" garagebox F6 de fietsen al in de fietskoffers te steken.
Ieder begint enthousiast aan zijn ordracht.  Ook wij.
Fiets van Frie gaat nog vrij vlotjes, ware het niet dat we het met één pedaal nog aan de fiets hem in de fietstas steken.  Dan de mijne.  Wij zijn bijna de eerste klaar 😄😄😄, maar op het eind zijn Wim, Scav, den Champ, Danny en Frie bezig om mijn fietske in de koffer te steken 😄😄😄
Alle fietsen zitten in de koffers, tijd om terug naar hotel te gaan, afspraak daar 12u30 aan Waterfront, voor boottocht naar Robbeneiland.
Eerst wat aanschuiven dan boottochtje van goed half uur.
Daar bedoeling rondrit van het eiland en bezoek en uitleg over de gevangenissen daar.  Oa onze vriend Nelson Mandela een 18j op hotel is geweest.  Nee serieus verblijf was daar abominabel.  Slapen op grond om matras van 1cm 1 dekentje, geen ramen, cel van 2m op 1,5.  6d van de 7 wat stenen kappen.  Respect.
Terug naar Waterfront.  Weer slaagt wat om.  Bij aankomst aan steiger is het mistig, fris en regenachtig.
Dit wordt niet buiten eten deze avond.
Wel is er nog even tijd om wat te winkelen.  Super groot winkelcentrum en heel wat ambiance.  Verschillende muziekbandjes, goochelaars etc.
Op tijd voor apéritief, en op zoek naar restaurant.  Besluiten om voor Italiaans restaurant te gaan en blijkbaar had KWB het zelfde idee want die zitten al gezellig te tafelen.
Na het eten nog tijd voor slaapmutsje.  Morgen laatste dag!!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten